Results for Katherine Keith

Checkpoint Time In Time Out Dogs in Dogs out Runtime from last checkpoint Rest time
1 Whitehorse Start Feb 4 - 11:54 PST 14
2 Braeburn Feb 5 - 1:04 PST Feb 5 - 5:16 PST 14 14 13 hours, 10 minutes 4 hours, 12 minutes
3 Carmacks Feb 5 - 17:36 PST Feb 5 - 17:53 PST 14 13 12 hours, 20 minutes 17 minutes
4 Pelly Crossing Feb 6 - 6:57 PST Feb 6 - 7:48 PST 13 12 13 hours, 4 minutes 51 minutes
5 Dawson City Feb 8 - 3:44 PST Feb 9 - 15:44 PST 12 11 1 day, 19 hours, 56 minutes 1 day, 12 hours, 0 minutes
6 Eagle Feb 10 - 22:44 AKST Feb 11 - 5:18 AKST 11 11 1 day, 8 hours, 0 minutes 6 hours, 34 minutes
7 Circle City Feb 12 - 19:36 AKST Feb 13 - 3:56 AKST 11 11 1 day, 14 hours, 18 minutes 8 hours, 20 minutes
8 Central Feb 13 - 16:43 AKST Feb 13 - 23:46 AKST 11 10 12 hours, 47 minutes 7 hours, 3 minutes
9 Mile 101 Feb 14 - 5:31 AKST Feb 14 - 9:05 AKST 10 10 5 hours, 45 minutes 3 hours, 34 minutes
10 Two Rivers Feb 14 - 16:56 AKST Feb 15 - 1:05 AKST 10 10 7 hours, 51 minutes 8 hours, 9 minutes
11 Fairbanks Finish Feb 15 - 11:48 AKST 10 10 hours, 43 minutes
Total Trail Time:7 days, 21 hours, 54 minutes
Total Time in Checkpoints:3 days, 3 hours, 0 minutes
Total Elapsed Time:11 days, 0 hours, 54 minutes