Results for Jim Lanier

Checkpoint Time In Time Out Dogs in Dogs out Runtime from last checkpoint Rest time
1 Whitehorse Start Feb 2 - 11:36 PST 9
2 Braeburn Feb 3 - 2:48 PST Feb 3 - 6:48 PST 9 9 15 hours, 12 minutes 4 hours, 0 minutes
3 Carmacks Feb 3 - 6:49 PST Feb 3 - 15:40 PST 11 11 1 minute 8 hours, 51 minutes
4 Pelly Crossing Feb 4 - 7:33 PST Feb 4 - 13:30 PST 14 14 15 hours, 53 minutes 5 hours, 57 minutes
5 Dawson City Feb 6 - 12:37 PST Feb 8 - 1:55 PST 12 11 1 day, 23 hours, 7 minutes 1 day, 13 hours, 18 minutes
6 Eagle Feb 9 - 7:05 AKST Feb 9 - 14:15 AKST 11 10 1 day, 6 hours, 10 minutes 7 hours, 10 minutes
7 Circle City Feb 11 - 1:26 AKST Feb 11 - 9:07 AKST 9 9 1 day, 11 hours, 11 minutes 7 hours, 41 minutes
8 Central Feb 11 - 23:24 AKST Feb 13 - 8:40 AKST 13 9 14 hours, 17 minutes 1 day, 9 hours, 16 minutes
9 Mile 101 Feb 13 - 14:17 AKST Feb 13 - 18:45 AKST 9 9 5 hours, 37 minutes 4 hours, 28 minutes
10 Two Rivers Feb 14 - 1:05 AKST Feb 14 - 9:05 AKST 9 9 6 hours, 20 minutes 8 hours, 0 minutes
11 Fairbanks Finish Feb 14 - 16:20 AKST 9 7 hours, 15 minutes
Total Trail Time:7 days, 9 hours, 3 minutes
Total Time in Checkpoints:4 days, 20 hours, 41 minutes
Total Elapsed Time:12 days, 5 hours, 44 minutes